Srbija, Ex-Yu, region...

Od Crnog do Jadranskog mora, od Egeja do Begeja i sve gore do Alpa, vekovima se kumovalo, bratovalo, ratovalo, selilo, delilo, rušilo i gradilo. A bašte su se sklanjale, krile, jedva preživele i među sobom delile i čuvale staro seme. Greh bi bio ne sačuvati ga i danas, mada ih sve manje ima, i sve više padaju u zaborav i ravnodušnost. Hvala svima koji su pomogli na bilo koji način da ovaj deo kolekcije zaživi i lagano raste. Na sajtu su samo oni koji su prošli kroz baštu i pokazali svoje lice kameri, u kutiji desetak novih već čekaju sezonu 2019, 20, 21,..., a ko zna, možda ih tokom zime pristigne još. Za njih će se uvek naći mrva zemlje, kap vode i tračak  Sunca.


Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa rečje zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku meÄ‘u strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći, adresa je Kajmakčalanska 12, 26000 Pančevo: